29.3.2023. 20:49
1
Kako izgleda najskuplji stan u Sarajevu koji se iznajmljuje za 5000 KM mjesečno: A evo i gdje se nalazi
Cijene stanova za iznajmljivanje u Sarajevu variraju u zavisnosti od lokacije, veličine, opremljenosti i drugih faktora. Jedno im je zajedničko, u odnosu na prosječnu platu u Bosni i Hercegovini izuzetno su visoke.

Stanove koje možete iznajmiti u centru grada dostižu astronomske mjesečne cijene.

Pregledajući oglase na najpopularnijim platformama za iznajmljivanje stanova, kao što je OLX ili Facebook stranice koje su namijenjene u tu svrhu, N1 je analizirao cijene u različitim dijelovima glavnog grada BiH.

Za iznajmljivanje trosobnog namještenog stana na Marijin Dvoru u prosjeku mjesečno treba izdvojiti 1.000 KM plus režije.

Trenutno najskuplji stan koji se iznajmljuje na OLX-u u Sarajevu nalazi se u naselju Grbavica, pa tako vlasnik luksuznog stana mjesečno traži 5.000 KM.

Sve fotografije najskupljeg stana koji se iznajmljuje u Sarajevu možete pogledati ovdje.

U novoizgrađenom objektu Sarajevo Tower u sarajevskom naselju Dolac Malta iznajmljuje se stan od 98 kvadrata, a kirija na mjesečnom nivou iznosi 3.000 KM.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.