20.4.2023. 15:14
0
Al Dino: Čuo sam se sa ocem dvojice napadača, pričali smo više od sat vremena. Rekao mi je da je spreman da ih dovede u Sarajevo, da kleknu pred dječake i mole za oprost
Nakon što je Armin Kremo, otac dječaka Alije koji je napadnut u Baru, za crnogorsku TV E izjavio kako ga nije nazvao niko od toditelja napadača, otac drugog dječaka Haruna Kurića, poznati bh muzičar Al Dino je izjavio kako se čuo sa ocem dvojice maloljetnika koji su napali mlade sarajevske atletičare.

Al Dino u izjavi za N1 kaže kako su dvojica napadača braća blizanci.

- On je mene nazvao. Pričali smo više od sat vremena. Fin, obični, časni Crnogorac. Čovjek ne zna na koji način da se izvinjava. Nije tražio da odustanemo od prijave. Rekao sam da mi je drago što se javio. Kazao sam da je da je moj sin u pitanju ne bih prstom pomakao, neka osjeti težinu svog djela. Bolje da sada osjeti nego kada nešto još gore uradi. Rekao mi je da je spreman da ih dovede u Sarajevo i da kleknu pred dječake i mole za oprost. Također, kazao mi je da kada sam pričao ono na televiziji da je njihova porodica plakala. Izazvali smo katarzu. Čovjek kaže ja sam kriv. Posljednjih šest mjeseci ti momci su se počeli družiti sa onim što se snimao. Nije reagovao i kaže da je samo on kriv, izjavio je Al Dino za N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.