28.4.2023. 9:46
0
Brat rahmetli Izeta Nanića: Pojedinci se služe lažima isključivo radi ostanka na vlasti
Nijaz Nanić, brat rahmetli Izeta Nanića, oglasio se na Facebooku povodom jučerašnje odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta.

Njegov status prenosimo u cijelosti. 

- Poštovani građani BiH!

Ne dopustimo sebi da u ovim momentima budemo indoktrinirani lažima kojim se pojedinci služe kako bi mobilizirali "svoju vojsku".

Ovi pojedinci se služe lažima i poluistinama isključivo radi ostanka na vlasti u kojoj su se pokazali i dokazali kao neprikosnoveni djelioci pravde po svojim aršinima, djelioci radnih mjesta, pozicija i diploma po svojim aršinima, a posebno su se pokazali kao vješti i uspješni u prikrivanju kriminalnih i krivičnih radnji.

Istina je sljedeća:

Izborna volja građana, koja se manifestuje kroz Predstavnički dom parlamentarne skupštine entiteta FBiH, bila je blokirana od strane delegata iz kluba Bošnjaka.

Prema tome Schmidt je proces formiranja vlade odblokirao u korist građanskog.

Samo ovakav građanski pristup može nas Bošnjake spasiti od "palestinizacije".

U svoje lično ime i u ime lika i djela moje rahmetli braće Izeta i Nevezeta obraćam vam se sa nadom da ćemo imati dovoljno pameti: kako bi shvatili na šta su sve spremni oni koji gube vlast i kako bi prozreli njihove očajničke poteze koji nas guraju ka nesagledivim posljedicama za bošnjački - Evropski narod, poručio je Nanić.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.