26.5.2023. 11:31
0
Zukić: Na jednoj strani SDA, nasuprot nje politika 'trojke' u različitim formama
U nedjelju će biti održani prijevremeni izbori za gradonačelnika Živinica, a građani će moći zaokružiti jednog od pet kandidata koji će se naći na glasačkom listiću.

Šef Kluba Bošnjaka u federalnom Domu naroda Muamer Zukić (SDA) mišljenja je kako će to biti prva izborna provjera ili prva ocjena, odnosno sud naroda za sve što se dešavalo u posljednje vrijeme na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini.

"Na jednoj strani je kandidat SDA i partnera Began Muhić. Nasuprot njega je politika 'trojke', u različitim formama. Oči države, ali i međunarodnih faktora, u nedjelju će biti usmjerene prema Živinicama.

Zato pozivam herojske Živiničane da u nedjelju izađu na izbore i daju podršku patriotskom bloku i našem kandidatu Beganu Muhiću", napisao je Zukić na svom Facebook profilu.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.