2.6.2023. 14:04
0
Naredne sedmice hitna sjednica Skupštine KS o sigurnosti u saobraćaju
FOTO: Saopćenje
Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo utvrdio je danas da se hitna sjednica posvećena prvenstveno temi sigurnosti u saobraćaju održi 9. juna s početkom u 10 sati.

Kako je predviđeno Poslovnikom Skupštine KS, dnevni red sjednice bit će utvrđen na njenom početku.

Iz KS podsjećaju da je na posljednjoj redovnoj radnoj sjednici Skupština KS usvojila inicijativu za održavanje hitne sjednice o ovoj temi, kako bi javnost dobila cjelovitije odgovore na brojna pitanja, nakon tragične smrti mlade doktorice Azre Spahić u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Članovi Kolegija su prihvatili prijedlog prisutnih članova Vlade Kantona Sarajevo da se na sjednici raspravlja, te ponudi rješenje aktuelne problematike (ne)plaćanja školarina na fakultetima Univerziteta u Sarajevu.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.