5.6.2023. 13:57
4
U Aerodromu Sarajevo stavljen cjenovnik usluga firme Sarajevo Taxi: Cijene u konvertibilnim markama i eurima
Na vidljivo mjesto unutar Međunarodnog aerodroma Sarajevo postavljen je puni cjenovnik usluga firme Sarajevo Taxi, kako bi se spriječila prevara turista za plaćanje ove usluge.

Svjedoci smo mnogih slučajeva kada su se turisti, pa čak i građani Sarajeva, žalili da su taksi vožnje s aerodroma plaćali po većim cijenama. 

Sada je urađen prvi korak kako bi se to u budućnosti spriječilo. Svi putnici koji prođu kroz Aerodrom Sarajevo, na vidljivom mjestu, imaju puni cjenovnik usluga firme Sarajevo Taxi. 

Cijene su izražene u konvertibilnim markama, ali i u eurima. Isto tako, cjenovnik je napisan na bosanskom i engleskom jeziku. 

Cjenovnik za firmu 'Sarajevo Taxi' unutar Međunarodnog aerodroma Sarajevo

Iako ovo neće spriječiti pojedine vozače da odbijaju vožnje koje smatraju nedovoljno profitabilnim, turisti će imati priliku da se informiraju o cijenama ove usluge, kako bi spriječili prevare o kojima, nažalost, slušamo svake turističke sezone. 

(Ajdin B.)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.