18.6.2023. 10:51
0
U Hrvatskoj poginuo mladić iz Zenice prilikom rada na gradilištu: "Imao si srce k'o planinu"
U Hrvatskoj se u subotu, 17. juna, dogodila strašna nesreća u kojoj je poginuo 23-godišnji građevinski radnik iz Bosne i Hercegovine.

Poginuo je 23-godinišnji Ervin Kobilica iz Zenice.

Tragedija se desila kod hrvatskog grada Đurđevca koji se nalazi između Koprivnice i Virovitice, na gradilištu na kojem su radnici pravili rezervoar sa vodom.

Radnici su popravljali motor prije nego što se dogodila tragedija.

Od Ervina se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i porodica.

- Ostat ćeš svima nama u sjećanju po osmijehu, vedrini i energiji koju si imao. Navikla sam svaki dan gledati tvoje šaljive videozapise i diviti se koliku si pozitivnu energiju širio. Bio si pun energije i želje za životom, radnik i veliki borac - su samo neke od poruka njegovih prijatelja i porodice.

"Imao si srce k'o planinu. Jučer nas je vijest o tvojoj smrti i način na koji se ona desila nagnala na razmišljanje i čvrstu spoznaju da je Dunjaluk prolazan. Molim Allaha da te nagradi i kao šehida smjesti u Džennetske odaje."

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.