20.7.2023. 16:40
0
U ugostiteljskom objektu "Parlament" došlo do tučnjave gostiju: Nakon toga napali i policiju
U noći 15.07.2023.g. oko 00:30 sati u ugostiteljskom objektu “Parlament” u Fojnici,vlasništvo H.E. iz Fojnice došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više lica.

Sa jedne strane A.B.(2004), A.A.(2003) i T.F. (2000) iz Kreševa i E.H.(1991), A.H.(1979) iz Fojnice i A.H.(1975) iz Kiseljaka.

Tom prilikom su A.B. i T.F. nanesene tjelesne ozljede. Nakon što su pozvani u prostorije Policijske stanice E.H.(2001) i A.H.(1979) iz Fojnice su fizički napali na službenike policije pri tome nanijevši ozljede trojici policijskih službenika piše Crna-Hronika.

Nakon što su savladani i stavljeni pod kontrolu od strane policajaca, građani E.H. i A.H. su zadržani u policijskoj stanici.

O ovim događajima je upoznat dežurni kantonalni tužitelj koji se izjasnio da postoji osnova sumnje da su E.H., A.H. i A.H. počinili kazneno djelo, te se dalje postupa po ovom događaju,javlja MUP SBK.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.