26.7.2023. 17:56
0
Ludvig Letica novi predsjednik KO HDZ-a BiH u HNK
Dr. Ludvig Letica novi je predsjednik Kantonalnog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanskog kantona.

On je danas na tu poziciju jednoglasno izabran na konstituirajućoj sjednici novog saziva KO HDZ BIH HNK ,a naslijedio je Stjepana Boškovića, inače, gradonačelnika Stoca.

Dr. Letica se, kako je saopćeno, zahvalio na podršci navodeći kako će prvi među jednakima u ovome sazivu težiti tome kako KO HDZ BiH HNK mora nastaviti provoditi politiku koja će učiniti sve kako bi pomogla razvoju kantona i svih njegovih stanovnika.

Novi predsjednik KO HDZ-a BiH je poznati mostarski hirurg i direktor je Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja FBiH.

Također, izabrano je predsjedništvo KO HDZ BiH HNK, a članovi su: Marko Novak, Stjepan Bošković, Smiljan Vidić, Marin Radišić, Dragan Jurković, Stana Burić, Ivan Rogić i Ivan Antić.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.