2.8.2023. 19:09
0
Lijepe vijesti: Dječaci koji su se otrovali ugljenmonoksidom na Ilidži izašli iz bolnice
Dvojica dječaka uzrasta 12 i 13 godina, koji su se otrovali ugljenmonoksidom prošle sedmice na Ilidži, izašli su iz bolnice.

Ovu informaciju je potvrdio otac jednog od dječaka, prenosi avaz

- Dječaci su izašli iz bolnice. Osjećaju se dobro a po preporukama doktora odmarat će kući narednih sedam dana. Želio bih samo da se zahvalim njihovim prijateljima i trenerima iz kluba koji su sve vrijeme bili uz nas i velika podrška. Oni su im organizirali i veoma emotivan doček prilikom izlaska iz bolnice - rekao je za portal "Avaza" otac jednog od dječaka.  

Dječacima ovom prilikom želimo što brži oporavak.


(Admir O.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.