10.8.2023. 18:55
0
Samostalni vijećnik o Mandiću: Najstarijem kolegi vijećniku Veliji Katici je rekao , "dosadan si, miran budi”
Samostalni vijećnik u Općini Centar Mehmed Muharemović replicirao je kolegici, samostalnoj vijećnici Amri Zulfikarpašić koja je, između ostalog, nakon ponovnog izglasavanja opoziva načelnika Srđana Mandića, izjavila da je tužna i ljuta jer se nešto "insinuira jednom poštenom čovjeku bez ikakvih dokaza".

Zulfikarpašić nakon izglasavanja opoziva: Mandić je prvi načelnik koji živi u roditeljskom stanu
- Profesorica Zulfikarpašić ima dugogodišnje prijateljstvo s načelnikom i unosi svoje lične emocije. Rad načelnika na jednu, prijateljstvo na drugu stranu- kazao je Muharemović.

Naglasio je i da vijećnike ne interesira odnos između Naše stranke i Naroda i pravde već da "najviše boli odnos načelnika prema vijećnicima".

- Njegovo nepoštovanje kada najstarijem kolegi vijećniku Veliji Katici kaže "dosadan si, miran budi”. To je neprimjerno jednom načelniku. Načelnik ima jednu sliku za javnost, a drugu na vijeću.

Da ostavimo i njegov nerad po strani, kap koja je prelila čašu je kada je Ustavni sud Federacije rekao da je načelnik proveo nezakonitu reorganizaciju Općine Centar – poručio je Muharemović, prenosi Faktor.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.