30.8.2023. 19:59
0
Lijepe vijesti: Pri kraju značajan projekt, uskoro još kraća vožnja do Neuma
Bosanci i Hercegovci koji putuju u Neum uskoro će u jedini bh. grad na moru stizati za još kraće vrijeme.

Podsjetimo da je nedavno izgrađena cesta Stolac – Neum koja je drastično skratila put ka moru.

No, dosta vremena se još gubi u samom Stocu, jer vozila prolaze kroz grad, a mnogi se pritom i izgube ili zalutaju kroz uske ulice.

To će se uskoro riješiti jer je pri samom kraju izgradnja obilaznice oko Stoca.

– Mi smo u fazi završetka obilaznice Stoca koja je dužine 1,3 kilometra, a koja bi trebalo da bude završena do 15. septembra ili 30. avgusta, vidjet ćemo kakvo će biti vrijeme, da li će moći asfaltirati – rekao je direktor Cesta FBiH Ljubo Pravdić za RTV HB,

To će, kako je naveo, u konačnici značiti jako puno vezano za kompletnu cestu Neum – Stolac, a sav promet bit će izmješten iz užeg centra grada.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.