5.10.2023. 19:13
1
Kafić u Sarajevu časti pićem za svaki gol koji Zrinjski primi večeras: "Baš je glupo biti Ultras iz Mostara"
HŠK Zrinjski je prolaskom u ovo grupno natjecanje postao jedini klub u historiji Bosne i Hercegovine koji je ostvario taj uspjeh, a podsjetimo, priliku su imala i dva sarajevska kluba kao i banjalučki Borac.

Instagram priča sarajevskog kafića “Za svaki primljeni gol Zrinjskog višnjevača na račun kuće”, objavljena je na Instagram profilu jednog sarajevskog kafića uz poruku kako je “glupo biti Ultras iz Mostara", nikako nije u navijačkom duhu.

Na kraju krajeva, večeras će uz ime kluba Zrinjski stajati i zastava Bosne i Hercegovine, koju "Plemići" večeras predstavljaju, pa ovakve provokacije sigurno ne čine dobro.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski večeras od 21 sat igra utakmicu u Birminghamu protiv Aston Ville u grupnoj fazi UEFA Konferencijske lige u kojoj su već u prvom susretu protiv AZ Alkmaara upisali velika tri boda nevjerovatnim preokretom.

Plemići su u srijedu za Bljesak.info istaknuli kako su svjesni kakve su mogućnosti današnjeg protivnika, no kako su kazali, ne idu samo na “izlet”, nego se pokazati u što boljem svjetlu.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.