7.11.2023. 15:44
2
Nedim Sladić ljut na pojedine medije: "Igrao sam na finjaka sve vrijeme, ali je vrijeme da se stane. Od danas, pa nadalje, moj rad ima cijenu"
Najpoznatiji bh. meteorolog Nedim Sladić, odlučio je da ogranični rad s medijima.

On je to napisao na svom Facebook profilu, a objavu prenosimo u cijelosti.

"Zbog čestih zloupotreba i narušavanja mog integriteta, odlučio sam se na ograničenje rada s medijima. Pogotovo ova odluka dolazi nakon što sam svima izlazio u susret sve ove godine (po maksimalnom poštovanju svih kolega novinara), a zauzvrat sam zadnjih mjeseci dobijao iskrivljene naslove, što je jako ružno. Igrao sam na finjaka sve vrijeme, ali je vrijeme da se ipak stane. I čaša postane puna nakon nekog vremena. Od danas pa nadalje, moj rad ima i cijenu, a Boga mi i težinu. I da, može mi se. Moj integritet i moje znanje meni znači više od nekih tamo klikova. A meni svakako ni iz džepa, a ni u džep", napisao je Sladić.



(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.