6.12.2023. 22:23
0
Detalji stravične saobraćajne nesreće u Hrvatskoj: Poginula dvojica mladića iz BiH i jedan iz Srbije
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 19 sati na izlazu iz tunela Učka u Hratskoj, u smrskanom automobilu marke Audi živote su izgubila dvojica mladića, bh. državljani i mladić iz Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama na licu mjesta poginuli su mladi ljudi, J. Ć. iz sela Lukavica kod Gračanice i O. S. iz Mediđe Donje kod Gradačca, te mladić iz Srbije.

Za sada, sa teškim tjelesnim povredama, nesreću je preživio jedino vozač Audija M.H. iz Mediđe Donje.

Policija je obavila uviđaj. Prema prvim informacijama, vozač Audija M.H. vozilom je upravljao brzinom neprilagođenom uslovima puta. 

Na izlazu iz tunela Učka, vozilom je udario u saobraćajnu signalizaciju i u ostrvo naplatne kućice. 

Po nalogu postupajućeg tužitelja, tijela trojice stradalih mladića, prevezena su na odjel patologije u Puli, gdje će se obaviti obdukcija, kada će biti poznato više detalja o ovoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja je odnijela tri mlada života.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.