7.12.2023. 15:55
4
Gorica Dodik objavila provokativnu fotografiju pa prozvala: "Iz Sarajeva s ljubavlju". Ne znam kako federalni mediji ovu sliku objavljuju, ne vidi im se zastava od tri prsta
Suđenje predsjedniku Republike Srpske izazvalo je veliku pažnju medija. Pred početak suđenja podršku Dodiku iskazalo je desetine njegovih stranačkih kolega i funkcionera SNSD-a.

Nakon obraćanja novinarima Dodik je pri odlasku prisutne pozdravio sa tri prsta.

Dodik je nakon ročišta koje je trajalo jako kratko kazao da je odbijen zahtjev njegovog tima za premještanje procesa u Banjaluku te da imaju tri dana da se na tu odluku žale. Zatim je vrijeđao visokog predstavnika i američkog ambasadora u BiH. Dodik je kazao i da je Republika Srpska za ustavnu Bosnu i Hercegovinu.

CIjeli Dodikov performas komentarisala je njegova kćerka Gorica.

“Iz Sarajeva s ljubavlju” Ne znam kako federalni mediji ovu sliku objavljuju, ne vidi im se zastava od tri prsta, napisala je ona na X-u.



 

 
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.