7.12.2023. 20:24
0
"Načelnik Kaknja zarobio Novu godinu i stavio je u službu vlastitog PR-a. Tražit ćemo da se doček više i ne planira zbog očigledne zloupotrebe ovog praznika"
Dževdet Huskić, vijećnik Naše stranke u Općinskom vijeću Kakanj, tvrdi da je "načelnik (Mirnes Bajtarević, op. a.) očigledno zarobio Novu godinu i stavio je u službu vlastitog PR-a".

"Prošle godine je sredstva namijenjena za doček Nove godine obećao dodijeliti najosjetljivijim kategorijama društva, a ove godine dočeka neće biti zbog solidarnosti s Palestinom.

U Našoj stranci nemamo ništa protiv da se sredstva dodjeljuju ljudima u potrebi, također se solidariziramo s narodom Palestine te stoga nećemo tražiti da povuče odluku.

Međutim, tražit ćemo da se više doček i ne planira. Razlog je očigledna zloupotreba ovog praznika. Ako on služi samo zato da bi se naš načelnik pokazivao humanim i solidarnim, onda ga ne trebamo ni planirati.

Već znamo da će i pred doček 2025. biti i siromašnih građana i ratom zahvaćenih područja te da ćemo opet imati istu priču, ako budemo imali istog načelnika.

Inače smatramo da možemo i pomagati osjetljive kategorije i solidarisati se sa stradalima u ratovima bilo gdje u svijetu i imati doček Nove godine. S ovim načelnikom to se, međutim, neće desiti. Novih godina će biti vjerovatno kad dođe novi načelnik", poručio je Huskić.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.