8.12.2023. 20:05
1
"Islamski" influencer Elvedin Pezić postao doktor nauka: Tema doktorske disertacije bila "Elektronska trgovina i mrežni marketing kroz prizmu islamskog prava"
Elvedin Pezić, “islamski” influencer iz BiH jedan jedan je od najpoznatijih tumača islama u regiji, a njegovi statusi na društvenim mrežama često izazivaju veliku pažnju zbog rasprava i njegovih stavova.

On je danas na svom Facebook profilu objavio da je postao doktor nauka.

“Uvažena braćo i sestre, cijenjena rodbino, poštovani prijatelji i poznanici, dobronamjerni pratitelji mojih profila putem društvenih mreža, želim da podijelim s Vama za mene jednu lijepu i radosnu vijest.

Danas, 08.12.2023., na blagoslovljeni petak, hvala Uzvišenom Allahu, na Fakultetu za islamske studije u Novom Pazaru uspješno sam odbranio doktorsku disertaciju.

Tema doktorske disertacije bila je ‘Elektronska trgovina i mrežni marketing kroz prizmu islamskog prava.

Postupajući prema riječima Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem,„Nije zahvalan Allahu onaj ko nije zahvalan ljudima“ zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli da se privedem kraju pisanje ovog naučnog rada i za njih upućujem posebne dove, napisao je poznati bh. daija Elvedin Pezić na svom FB profilu.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.