31.12.2023. 14:08
1
Karić: Grad Sarajevo osigurao smještaj za sve prevarene turiste
FOTO: facebook
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić poručila je da je Grad Sarajevo osigurao smještaj za sve prevarene turiste koji su rezervisali lažni smještaj za doček Nove godine.
- Grad Sarajevo je svima koji su došli jer vole naš grad, a prevareni su, obezbijedio smještaj. Nesavjesni pojedinci ne smiju biti razlog da praznici ne prođu u najboljem raspoloženju. Naše Sarajevo je grad otvorenog srca i dobrih ljudi.

Večeras, kao i prethodnih godina, bit će centar regije i dobre zabave. Radujemo se dolasku svih turista i gostiju i želimo im nezaboravan doživljaj tokom boravka. Potrebno je da ste prevaru prijavili već MUP-u Kantona Sarajevo, te da se javite na kontakt telefon: +387 61 184 858 ili e-mail: benjamina.karic@sarajevo.ba - ističe Karić.

Podsjetimo, turisti koji su došli u Sarajevo proslaviti novogodišnje praznike ostali su prevareni za smještaj. Preko stranice za rezervaciju smještaja Booking.com rezervirali su odmor u Sarajevu koji je ponudio izvjesni David Perić.

Na oglasu piše da se apartmani NOA nalaze na adresi Josipa Štadlera, u Starom Gradu. Ipak, dolaskom na mjesto, turisti koji su rezervirali smještaj shvatili su da ti apartmani ne postoje. Nekoliko ih je slučaj prijavilo obližnjoj policijskoj stanici u Logavinoj ulici.

(Aldin B.)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.