31.12.2023. 18:39
0
Nermin Muzur posjetio Srebrenicu, djeci uručio paketiće
Posljednjeg dana u 2023. godini načelnik Općine Ilidža, Nermin Muzur, posjetio je Srebrenicu, gdje je prisustvovao dodjeli paketića za tamošnju djecu.

- Ljubav i pažnju odlučili smo pokloniti onima koje u srcu nosimo 365 dana. Djeca Srebrenice snažno vole, raduju se i nesebično dijele emociju. Njihovi pogledi, sreća i radost čine najsjajniji završetak, za nas, jako izazovne 2023. godine - rekao je načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.

Pored činjenice da je finansijska pomoć radu Memorijalnog centra Srebrenica - Potočari stalna stavka u Budžetu Općine Ilidža, kao i da učenici osmih razreda svih ilidžanskih osnovnih škola redovno posjećuju Potočare, ove je godine Općina Ilidža, na inicijativu načelnika Muzura, odlučila izdvojiti i sredstva za kupovinu paketića za srebreničku djecu.

- Došli smo zbog njih, da njima donesemo paketić pažnje, a oni su nama poklonili mnogo više. Onako kako samo djeca to znaju, iskreno i s puno ljubavi, pune ruke zagrljaja - poručio je Muzur.

Današnji domaćini su se zahvalili na posjeti, pažnji i poklonima, uz želje da 2024. godina bude izuzetno uspješna za Općinu Ilidža i njenog načelnika, stoji u saopćenju iz ove općine. 

(Erna H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.