17.1.2024. 22:28
1
Poznati novinar Ivica Puljić tvrdi: Dragan Čović na korak od sankcija iz SAD-a. Evo i zbog čega
Novinar Al Jazeere Ivica Puljić oglasio se na društvenoj mreži X i objavio informaciju da su za predsjednika HDZ-a Bosne i Hercegovine Dragana Čovića bile spremne sankcije SAD-a.

Ivica Puljić je na društvenim mrežama podijelio objavu gdje je objasio i zašto su za Dragana Čovića bile spremne sankcije iz Washingtona. 

"Dragan Čović je na korak od američkih sankcija. Povod je južna plinska interkonekcija, a razlozi su dublji - korupcija, povezanost s Dodikom i moguće Rusima, nacionalizam ...

Sankcije su spremne, trebale su biti nametnute prije Nove godine, ali htjelo se probati još jednom", poručio je Puljić na X. 

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.