9.2.2024. 14:08
0
U subotu Humanitarni bazar za pomoć socijalno ugroženim i oboljelim ljudima
Udruženje Pomozi.ba u subotu, 10. februara organizuje Humanitarni bazar, na kojem će se prikupljati novčana pomoć za oboljele i socijalno ugrožene bh. građane.

Na bazaru se mogu pronaći polovne i nove kućne potrepštine, knjige, igračke, odjeća i obuća po povoljnim cijenama, a svi koji žele mogu dati svoj doprinos tako što će donijeti neke stvari koje im više ne koriste. Većinski dio donirane robe izdvaja se za korisnike Udruženja, dok se dio koristi upravo na humanitarnim bazarima.

„Cilj je da animiramo ljude da urade nešto korisno, te da skupimo što više sredstava za pomoć onima koji nam se u sve većem broju obraćaju za različite vrste pomoći. Riječ je uglavnom o teško oboljelim, starijim, ljudima sa minimalnim ili bez novčanh primanja kojima je potrebna pomoć u nabavci lijekova, hrane, ogrjeva ili finansiranju neophodnih terapija i operacija“, navode iz Udruženja.

Bazar će biti održan u prostorijama Pomozi.ba na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića 8 od 10 do 16 sati. 

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.