2.3.2024. 18:48
2
Dodik se ponosi brukom koju je Željka Cvijanović priredila Bosni i Hercegovini pred cijelim svijetom: "Ona je dokazani patriota"
Predsjednik RS Milorad Dodik stao je u odbranu Željke Cvijanović, nakon što je ona na diplomatskom forumu u Antaliji napravila skandal napadajući novinarku na čistu miru pred očima diplomata i lidera iz cijelog svijeta. Dodik to vidi kao patriotizam.

Kaže da je Cvijanović "dokazani patriota, koji u svakom nastupu brani i zastupa isključivo interese RS".

"Takav je bio i njen nastup na panelu na Diplomatskom forumu u Antaliji i u potpunosti podržavam njene stavove", objavio je Dodik na društvenoj mreži Tik-Tok.

Nakon što je potuno neosnovano napala novinarku Nafisu Latić, jer je umislila da je njoj dala riječ samo da bi nakon nje član Predsjedništva BiH Denis Bećirović zatvorio panel, što se ispostavilo netačnim, Cvijanović je rekla da "rukovodstvo RS ima tradicionalno dobre odnose sa Rusijom i da ne izgleda kao da će se to promijeniti".

Podsjećamo, novinarki je drskim tonom poručila da se ne raspravlja sa njom i da je ona član Predsjedništva.

(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.