20.3.2024. 21:59
4
Ljudi se na društvenim mrežama ismijavaju sa spotom Naše stranke "Evropa je naša": "Koja ste vi prevara; Ponižavate inteligenciju naroda"
Sutra očekujemo otvaranje pristupnih pregovora Bosne i Hercegovine s Evropskom unijom. U Našoj stranci su optimistični te poručuju "Evropa je naša".

U spotu kojim Naša stranka promovira otvaranje pregovora, predsjednik stranke Edin Forto poručuje kako ovaranjem pregovora otključavamo fondove od preko dvije milijarde maraka kojima ćemo unaprijediti našu digitalnu transformaciju, željeznicu, transportnu infrastrukturu, energetiku, kulturnu i kreativnu industriju.

- To je sve što nam treba, jer mi jesmo Evropa - kaže Forto.

Predrag Kojović, zastupnik Naše stranke u Zastupničkom domu Parlamenta BiH, kaže da je protekla godina bila godina rasprava, pregovora, lobiranja i rada, ali i godina rezultata.

- Predugo smo čekali na ovaj dan, ali on je došao. Uspjeli smo. Sada se pred Bosnom i Hercegovinom i njenim građanima otvaraju evropske perspektive. Evropa je naša - istakao je Kojović.

Sabina Ćudić, također državna zastupnica Naše stranke, kaže da otvaranjem pregovora BiH piše svoju evropsku historiju.

- Vrijeme je da ravnopravno i dostojanstveno sjednemo za evropski sto, jer nakon decenija čekanja naši poljoprivrednici, naši mladi, naši poduzetnici, naši radnici zaslužuju dostojanstvo i zaslužuju da budu dio evropske porodice - govori Ćudić.

Međutim, reakcije na platformi X nisu zasigurno očekivane u Našoj stranci. 

- Bože, kakvi idioti! Mjesto im je u zatvoru ili u ludnici.


- Ponižavate inteligenciju naroda.


- Malo je degutantno.


- Mladi će prestati odlazit kad bude jedna vlada, predsjednik i premijer. Vi ne da se tome ne približavate, već BiH udaljavate. I još to nenormalno stanje blokade slavite kao uspjeh. Kao, i u šlagiranom stanju, sa 2-3 premijera idemo u Evropu. Koja ste vi prevara, prenosi Faktor.


(Ajdin B.)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.