30.3.2024. 8:27
0
U Sarajevu se danas organizira tradicionalni "Dan narcisa"
Udruženje „Renesansa“, koje je dobitnik kolektivne Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva i to za značajna ostvarenja i rezultate rada u oblasti zdravstva i socijalne zaštite, danas u 12.00 sati organizuje tradicionalni Dan narcisa ispred sarajevske Katedrale.

Manifestacija će započet defileom renesansica i bajkera.

Iz Udruženja „Renesansa „ poručuju da je narcis simbol proljeća i nade, novog početka toliko važnog za žene oboljele od karcinoma dojke, nečije majke, supruge, sestre, kćeri, prijateljice, kolegice, komšinice, poznanice.

- Ovaj divni cvijet donosi radost kao sunce bez kojega život ne bi bio moguć, baš kao ni bez žena koje život daruju svijetu. Kao i svih prethodnih godina, budite podrška onima koje se trenutno bore i koje su se izborile, informirajte se o svemu sa čime se suočavaju ove heroine jer to sutra može pomoći da prepoznate i pravovremeno reagujete u slučaju da se desi vama ili nekom vama bliskom - poručili su iz Udruženja Renesansa.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.