4.4.2024. 14:07
0
U lančanom sudaru u Sarajevu tri osobe povrijeđene: Vozač koji je izazvao udes u bijegu
U sarajevskoj ulici Adema Buće u naselju Buća Potok danas oko 12.30 sati lakše su povrijeđene tri osobe u neubičajenoj saobraćajnoj nesreći.

- U pomenutoj ulici postoji pješački prelaz preko kojeg su prelazili jedna odrasla i jedna maloljetna osoba. Istovremeno su dva vozila čekala da pješaci pređu na drugu stranu ulice. Međutim, u tom trenutku udarilo ih je treće vozilo.  Drugo auto je, posljedično, udarilo prvo koje je tokom ovog lančanog sudara tada udarilo dva pješaka koja su prelazila cestu.

Osoba koja je izazvala ovaj udes pobjegla je s lica mjesta i policija traga za njim. Pješaci i jedan od vozača su prebačeni u Opću bolnicu gdje su im konstantovane lakše povrede. Uviđaj je u toku - kazala je za Faktor Mersiha Novalić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.