4.4.2024. 20:12
0
Dodik dočekao Orbana u Banja Luci i poručio: "Dokazani prijatelj"
FOTO: X
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poželio je dobrodošlicu u RS mađarskom premijeru Viktoru Orbanu.

"Na aerodromu u Mahovljanima dočekao sam Orbana i poželio mu dobrodošlicu u Republiku Srpsku. Orban je dokazani i iskren prijatelj RS", napisao je Dodik na društvenoj mreži X. 

Dobrodošlicu Orbanu i ministru spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peteru Sijartu poželio je i premijer Republike Srpske Radovan Višković.

"Radujemo se njihovoj posjeti i daljem jačanju saradnje između Republike Srpske i Mađarske", navedeno je nalogu Vlade RS na mreži X. 

Doček delegacije Mađarske ispred Palate RS predviđen je za sutra u 9.00 sati, a u 9.05 sati sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i mađarskog premijera Viktora Orbana.

Predviđen je niz sastanaka, kao i otvaranje Poslovnog foruma u Vladi RS koje je zakazano za 11.20 sati.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.