16.4.2024. 11:31
1
Brat tragično stradale Amile Šehović koja se utopila zajedno sa sinom u Sarajevu: "Moja sestra i njena džennetska ptica su se vratili svome Gospodaru"
Amil Šehović, brat Amile Šehović, koja je tragično stradala u Sarajevu utopivši se u rijeci Miljacki zajedno sa svojim trogodišnjim sinom Salihom, oglasio se na svom Facebook profilu izražavajući duboku tugu zbog gubitka sestre i nećeka i vjeru u božiju milost u ovim teškim trenucima koje proživljava njegova porodica.

“Moja sestra Amila i njena džennetska ptica Salih su se vratili svome Gospodaru. Allah Plemeniti da ih uvede u prostrane džennete. Dženaza mojoj Amili sutra u Vukeljicima poslije ikindije, a mom Salihu u srijedu poslije podne u Sarajevu”, napisao je njen brat uz objavljene smrtovnice svoje 34-godišnje sestre i njenog 3-godišnjeg sina.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.