19.4.2024. 12:48
1
Govedarica pojasnio šta znači novi Izborni zakon u RS-u: Hoće li naredne izbore u RS-u provoditi CIK?
- Izborni zakon, koji je usvojen u Narodnoj skupštini Republike Srpske, je još jedna prevara vlasti, kazao je šef poslaničkog kluba Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica.

On je tokom rasprave o Izbornom zakonu u NSRS demaskirao namjere vlasti da će po novom izbornom zakonu Republike Srpske provesti lokalne izbore u oktobru ove godine.

On je mišljenja da je vlast svjesna da će na lokalne izbore izaći po važećem Izbornom zakonu BiH i da će ih sprovoditi Centralna izborna komisija BiH.

Pogledajte obraćanje Vukote Govedarice koji je skinuo masku režimskih igara u Narodnoj skupštini:



(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.