30.5.2024. 11:32
0
"Prodala je sa bismillom svoje glasače Čoviću, izdala ih je pod abdestom": Oglasila se zastupnica NiP-a nakon brutalnog napada na društvenim mrežama
Predsjednik NiP-a Elmedin Konaković, reagovao je na objave glasnogovornika KO SDA Sarajevo Ismeta Bećara, koji je štošta napisao o zastupnici NiP-a Ajli Milišić Pepić zbog glasanja za Marina Vukoju.

Konaković je stao u zaštitu zastupnice, a na čemu mu se Milišić Pepić zahvalila. 

"Predsjedniče, hvala Vam na javnoj podršci. Pored svih napada koje trpite skoro svaki dan, laži koje se množe iz minute u minutu, Vi ste našli vremena da javno stanete u moju odbranu. To se ne zaboravlja. A dotični je ovim postom više rekao o sebi nego o meni", poručila je Ajla Milišić Pepić.
Podsjećamo da je Bećar napisao da je Milišić Pepić "prodala svoje glasače Čoviću sa bismillom". No, to nije najgori dio objave budući da je Bećar zaključio svoj post sljedećim riječima: 

"Vaša pseudoselefijska TV ikona, zvijezda halal cooking show-programa, polaznica alternativnih škola Kur’ana i hifza, žena, majka, kraljica… bošnjačka i muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom!"
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.