30.5.2024. 18:55
0
Nešić: Glasati za listu Aleksandra Vučića zbog naše države i naroda
Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je danas sve građane Srbije da na lokalnim izborima u nedjelju, 2. juna, podrže listu “Aleksandar Vučić – Srbija sutra” u svim gradovima i opštinama zbog države Srbije i srpskog naroda.

“U vremenu kada opozicioni političari u Srbiji pokušavaju da od Drine koja je kičma srpskog naroda naprave zid, a od Srba iz Republike Srpske stvore zapadne podanike, Vučić je državnik koji čuva jedinstvo srpskog naroda i suverenu politiku Srbije, čija politika brani mir na Balkanu i kreira značajan ekonomski napredak”, naveo je Nešić na “Instagramu”.

On je istakao da sa Vučićem i Srpskom naprednom strankom na čelu Srbije, Srbi iz Republike Srpske znaju da u Srbiji, njihovoj matici, uvijek imaju otvorena vrata i da svaki grad i opštinu u Srbiji osjećaju svojom.

U Srbiji će u nedjelju, 2. juna, biti održani lokalni izbori u 67 gradova i opština i 23 gradske opštine.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.