24.11.2015. 15:13
0
Samantha iz serije "Seks i grad": Zbog teške bolesti povlačim se iz glume
Glumica Kim Cattrall koja se u seriji "Seks i grad" proslavila ulogom Samanthe trenutno proživljava težak period u životu.
Zbog iznenadne bolesti koja joj je dijagnostifikovana Kim se povukla iz londonskog pozorišta u kojem je trebalo da odigra glavnu ulogu u predstavi "Linda", ali iz svih ostalih projekata.

"S velikom žalošću javljam da moram da da stopiram sve projekte. Zahvalna sam svom pozorištu na razumijevanju zbog teške zdravstvene situacije u kojoj se nalazim", kazala je 59-godišnja glumica.
Od čega tačno boluje za sada nije otkrila. 

(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.