7.1.2016. 12:02
0
Ubijena glumica i njeni sinovi: Pronađeni zakopani u bašti
Britanska glumica iz serije "Istenders" Sian Blake i njena dva sina Zachary (8) i Amon (4) pronađeni su zakopani u bašti glumicine kuće.
Britanski detektivi pronašli su tri tijela zakopana u dvorištu poznate britanske glumice Sian Blake, čiji je nestanak prijavljen 13. decembra.

Kako se pretpostavlja, pronađena tijela su Sian Blake i njena dva sina Zaharija (8) i Amona (4), čiji je nestanak takođe prijavljen kad i nestanak majke.

Policajci sada tragaju za momkom nekadašnje glumice iz serije "Istenders", a pretpostavlja se da je Artur Simson-Kent (48), njen momak, pobjegao u Ganu (Afrika). Kent je navodno napustio Veliku Britaniju dan nakon što je policija s njim obavila razgovor povodom nestanka Sian i njenih dječaka.

Sian i dječaci su posljednji put viđeni 13. decembra, kada su posjetili rođake u londonskom Lejtonu, javljaju britanski mediji.

Sian, je glumila soul pjevačicu u sapunici BBC-a, bila je teško bolesna, pa je morala da se povuče iz javnog života.

Tijela su pronađena 5. januara, a autopsija je obavljena juče.

Javnost vrši veliki pritisak na policiju, uz pitanje kako je bilo moguće da im je trebalo 20 dana da pronađu tijela.

Auto glumice pronađen je dva dana prije otkrića tijela, a još uvek je nejasno ko je ostavio automobil u predgrađu.

(Alo/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.