5.2.2016. 10:16
0
Playboyjeva zečica i zvijezda Instagrama preminula u 34. godini od posljedica moždanog udara
Playboyjeva zečica, manekenka i zvijezda Instagrama Katie May, preminula je u četvrtak u 34. godini od posljedica moždanog udara.

Katie je u ponedjeljak doživjela začepljenje karotidne arterije zbog čega je doživjela snažan moždani udar. Odmah je hospitalizirana, ali joj liječnici nisu mogli pomoći. Na životu su je održavali aparati, koji su u četvrtak isključeni, a Katie je preminula u bolnici u Los Angelesu okružena svojom porodicom.

May je mnogo puta snimala editorijale za Playboy, bila je na naslovnici Sports Illustradeda, a na Instagramu je imala preko dva miliona obožavatelja. Iza sebe je ostavila sedmogodišnju kćer.

(FENA) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.