5.2.2016. 14:53
0
Beogradski mediji: U julu vjenčanje Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera
Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger navodno će se vjenčati na ljeto ove godine.

Piše: Haris Ahbabović

Njemačka teniserka i nedavna pobjednica Australian Opena, Angelique Kerber, slučajno je potvrdila da se uskoro očekuje svadba fudbalera i teniserke.

Precizan datum nije otkriven, ali Kurir je došao do saznanja da će to biti u drugoj polovini jula, poslije Evropskog prvenstva u fudbalu. U tom periodu bez profesionalnih obaveza bit će i fudbaler i teniserka. 

Nijemci procjenjuju da bi svadbeno veselje moglo da se obavi i u Njemačkoj i u Srbiji, jer mladenci navodno planiraju da pozovu veliki broj gostiju. Tako će se među zvanicama sigurno naći fudbalski reprezentativci Njemačke, ali i brojni svjetski teniseri i teniserke. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.