10.2.2016. 16:18
0
Enrique Iglesias: Bio sam ludo zaljubljen u Hrvaticu
Iglesias je govorio je o dugogodišnjoj djevojci Ani Kuornikovoj, odnosu sa svojim slavnim ocem i otkrio vidi li se u ulozi oca.
Rođendan će proslaviti u maju, na koncertu u Zagrebu, gdje planira da provede par sedmica. Da je sa Hrvatskom dobro upoznat, govori i činjenica da je svojevremeno ljubio Hrvaticu! 

"Prvi put sam posjetio Hrvatsku, vjerovali ili ne, davne 19... Dobro mi idu datumi. 1997. vidio sam malo obale, ali vrlo malo. Sad mislim da ću ostati dvije, tri sedmice", rekao je Iglesias za Dnevnik.hr.

Bio je, kaže, zaljubljen u jednu Hrvaticu.

"Kad sam imao 17 godina cura mi je bila Hrvatica. Vjerovatno zato pitaš jer je poznaješ", rekao je novinarki kada ga je pitala je li ikad bio sa Hrvaticom. Otkrio je da nije slavna u Hrvatskoj, ali jeste na Instagramu. Ime nije želio da otkrije, jer je, kaže, privatna osoba. Na pogađanje kako se zvala, Enrike nije htio da kaže ništa! Upitan je li se njegova djevojka zvala Nives, Iglesias je rekao: Ne! Svojevremeno su ga povezivali sa Nives Celzijus. Progovorio je i o svojoj velikoj ljubavi, dugogodišnjoj djevojci Ani! S njom svadbu još ne planira, jer smatra da brak ne definiše odnos. 

(CDM/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.