11.2.2016. 20:16
2
"Palo" pomirenje između Marka Jarića i Adriane Lime?!
Brazilska manekenka Adriana Lima sretna je što je ponovo dio porodice Marka Jarića, od kojeg se razvela prošlog ljeta i s kojim se, po svemu sudeći, nedavno pomirila, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Brazilska manekenka je to potvrdila i fotografijom s Tamarom Jarić, rođenom sestrom proslavljenog košarkaša, koju je objavila na Instagramu.

- Na premijeri s porodicom - napisala je Lima pored slike na kojoj pozira sa Tamarom u kinu u New Yorku.

Time je potvrdila priču da se pomirila s bivšim mužem i da je u familiji Lima-Jarić sve u najboljem redu. I Tamara je nakon premijere zahvalila Adriani.

- Znate da odavno ne komentarišem privatni život svog sina. Ne znam šta se dešava i gdje su se njih dvije fotografisale. Hvala vam na pozivu, ali ne bih ništa pričao na tu temu - rekao je za Kurir otac Marka Jarića.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.