28.3.2016. 16:27
1
Znate li šta Jennifer Aniston radi svakog jutra u 04.30?
Jennifer Aniston otkrila je nedavno svoje jutarnje navike, i zapanjila javnost, naročito one koji vole da spavaju do podne!

Žena, naime, ustaje svako jutro u pola pet, pa sebi skuha šoljicu tople vode, koju popije samo sa kriškom limuna. Potom pere lice, samo u sapunu i vodi. Gotovo spartanski, a rutinu ponavlja svaki radni dan!
 Nakon vruće vode, limuna, sapuna i umivanja, dok još i pijetlovi spavaju, glumica se baca na meditaciju.
- Meditiram oko 20, ponekad samo 10 minuta. Ponavljam mantru transcendentalne meditacije, koju znam napamet - rekla je Aniston za “Well & Good”.

Poznata glumica potom doručkuje, ali njen se prvi obed u danu bitno razlikuje od onoga što doručkuju obični smrtnici. Džen ujutro pije poseban napitak od banana, borovnica, smrznutih višanja, stevije, povrća i malo kakaoa. Ako baš nema vremena da napravi svoj “čarobni” napitak, doručkuje obična jaja i tost. Uvek pojede malo avokada. A nakon doručka nema izležavanja!

Ona je od ranog jutra već zagrijana. Ima ličnog trenera koji se brine da odradi vježbe u teretani. Međutim, prije znojenja na biciklu ili traci za trčanje, Aniston punih 40 minuta radi jogu.
- Vežbam sa jednom ženom. Najčešće oko 40 minuta, a onda idem u teretanu”, objašnjava glumica i dodaje da je cilj njene jutarnje rutine da zbuni vlastito tijelo.

 
(Adisa Kusundžija)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.