26.4.2016. 14:07
0
Glumca čekaju veliki novci: Tom Hanks se kladio na Leicester
Nakon jučerašnjeg iznenadnog remija Tottenhama i West Bromwich Albiona, Leicester je na korak od historijske titule u Premiershipu, a to posebnu radost donosi glumcu Tomu Hanksu.
On  je na početku sezone uložio 100 funti na kladionici, sa opkladom da će Leicester uzetit titulu.

Leicester je pred početak sezone imao šanse za osvajanje od 5000/1, a neki ljudi su već unovčili svoj dobitak na Leicester, koji nije neznatan - nego šestocifren.

Tom Hanks se vrlo lako može priključiti toj ekipi sretnika koji su se kladili na svoj omiljeni tim, prenosi N1.

Ostala su još samo tri meča do kraja sezone, a da bi Leicester osvojio naslov potrebna su im još samo tri boda.  Toliko je potrebno i poznatom glumcu da unovči pola miliona funti.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.