1.5.2016. 12:45
0
Neumjesni odgovor Neymara na kritike o utajama poreza i pretjeranog raskošnog životnog stila
Neukusno razmetanje bogatstvom i raskoši, jedna je od omiljenih aktivnosti Neymara, mlade (24) i preplaćene superzvijezde Barcelone i Brazila, koja društvene mreže koristi kako bi svima pod nos gurao kičasti nakit kojim se ukrašava i desetke luksuznih automobila koje gomila.

Zbog toga je na udaru javnosti, jer ako takvim ponašanjem i je uzor za mlade, onda je nedvojbeno pogrešan, a u zadnje vrijeme izložen je kritikama da loše i prljavo igra zbog partijanja i noćarenja.
 
Ipak, najveći problem mu je što ga brazilska porezna uprava istražuje zbog optužbi da je prevarama i utajom poreza prilikom transfera i sklapanja ugovora, proračun domovine oštetio za 45 miliona eura, prenosi index.hr.
 
I kako je Neymar odgovorio na ove brojne i utemeljene kritike? Tako što je kupio avion vrijedan 10 miliona eura i time se naravno pohvalio na društvenim mrežama.


Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.