1.5.2016. 18:23
0
Kuhar slavnog muzičara: Prince se borio s upalom grla i bolovima u želucu
Ray Roberts, dugogodišnji kuhar slavnog muzičara Princea (57) koji je preminuo prošle sedmice izjavio je kako se Prince posljednjih mjeseci borio s upalom grla i bolovima u želucu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Roberts tvrdi kako je Prince posljednjih mjeseci, kada je riječ o ishrani, zahtijevao isključivo cijeđene voćne sokove koje je lako probaviti. Prema riječima njegovog ličnog kuhara, muzičar nije bio "pri sebi neko vrijeme" prije nego je pronađen mrtav 21. aprila.

Njegov kuhar je naglasio da Prince nije pokazivao znakove malaksalosti te da nije bilo "nikakvih naznaka" da uzima drogu. 

Popularni pjevač umro je u Minesoti, a tačan uzrok smrti još uvijek nije objavljen u javnosti.

Prince je bio tekstopisac i muzičar koji je izdao više stotina pjesama, a bio je vlasnik sedam Grammy nagrada, Zlatnog globusa i jednog Oskara. Uvršten je u Rock&roll kuću slavnih 2004. godine a magazin "Rolling stone" uvrstio ga je na 27. mjesto svoje liste "100 najvećih izvođača svih vremena". Prodao je više od 100 miliona nosača zvuka širom svijeta.

(Anadolu Agency) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.