13.5.2016. 14:17
2
Nurkićev terenac “NURK” atrakcija na tuzlanskim ulicama
Jusuf Nurkić, bh. reprezentativac se iz Cedevite lansirao u NBA ligu, danas nastupa za Denver Nuggetse, a nakon naporne sezone vrijeme provodi u Živinicama i Tuzli.
Obzirom da je bh. košarkaš dominantan pod koševima isti recept je prenio i na ulicu, a njegov parkirani terenac u centru Tuzle privlači pažnju prolaznika, prenosi Tuzlanski.

Jusuf Nurkić – “NURK”, kako je i ispisan nadimak velikim slovima na automobilu američkih tablica, parkirao je svog ljubimca u ulici Kazan Mahala dok je vrijeme provodio u obližnjoj caffe-pizzeriji u društvu prijatelja.

Veličinu automobila najbolje ilustruje betonska polukugla koja predstavlja velike probleme vozačima prilikom parkiranja, dok za njegovog gorostasa na četiri točka ista predstavlja mali neprimjetni detalj, prenosi Tuzlanski.

Obzirom da je i u centru Tuzle, Nurkićev terenac nepropisno parkiran očigledno mu je to loša navika jer je nedavno boravio i u Zagrebu gdje su kolege fotoreporteri Cropixa zabilježili trenutak nepropisnog parkiranja bh. reprezentativca, ali je “NURK” tada prošao nekaženjeno. 
(Alen Avdić)
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.