30.5.2016. 20:58
0
Bivši igrač Manchester Cityja i Sunderlanda će u zatvoru trenirati seksualne prestupnike i perverznjake
Kako prenose mediji na Otoku, Adam Johnson, nekadašnji fudbaler Manchester Cityja i Sunderlanda, počeo je da služi svoju zatvorsku kaznu zbog toga što je spavao sa 15-godišnjakinjom.

Piše: Haris Ahbabović

Johnson je u martu osuđen na šest godina zatvora, a tu kaznu će odraditi u posebnom dijelu zatvora u kojem se nalaze seksualni prestupnici.

Prema istim izvorima, engleski fudbaler je odlučio da nastavi da igra fudbal zajedno sa još nekim zatvorenicima. Navodno će Adam Johnson trenirati tim u zatvoru, a od svojih fudbalera želi da nose dresove Sunderlanda, prenosi SportKlub.

Zatvor u kojem će Johnson odslužiti svoju kaznu ima fudbalski kompleks sa pravim terenom i pomoćnim terenima.

„Adam je oduševljen što ponovo igra fudbal, ali nije sretan što će njegov tim biti sastavljen od perverznjaka. Fudbal je njegov život, rečeno mu je da spremi tim da bi igrao sa drugim ekipama iz ostalih dijelova zatvora. Tim trenira nekoliko puta sedmično, a Johnson smatra da bi trebalo da rade svakodnevno“, rekao je neimenovani izvor.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.