10.6.2016. 10:19
0
Isplivala tajna Whitney Houston: Prevarila muža sa Tupacom?!
Sudeći prema onom što se dosad pojavilo u medijima, autobiografija Bobbyja Browna prepuna je šokantnih otkrića, a nakon što smo doznali da je poševio duha i da je Whitney imala lezbijsku aferu, pjevač je izbacio još jednu "bombu".

Naime, Brown je bio taj kojeg su mediji često razvlačili zbog čestih nevjera, ali čini se da mu slavna pjevačica nije ostala dužna.

The Associated Press koji je primjerak dobio prije ostalih, piše da Brown u knjizi tvrdi da mu je Whitney često bila nevjerna, a osim mnogobrojnih afera s producentima i muzičarima s kojima je sarađivala, posebno ističe vezu s legendarnim reperom Tupacom Shakurom.

Iako nisu otkrili ostale detalje, tvrde da se Brown nije suzdržavao što se njegovih propusta tiče pa se u knjizi osvrće i na niz seksualnih afera koje je imao (između ostalih i s Janet Jackson i Madonnom), ali i problema s drogom i čestim hapšenjima koja su danas, tvrdi on, iza njega.

U knjizi demantira i sve one napise medija koji su ga godinama krivili da je slavnu pjevačicu "iskvario" i navukao na kokain. On tvrdi da je Whitney drogu koristili puno prije nego on.

Sve u svemu, "Every Little Step" na police stiže 13. juna i očito je prepuna zanimljivih otkrića, a pitanje je što ćemo u naredna tri dana još saznati.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.