15.6.2016. 12:27
0
Brena s Rusima gradi hotel od 3.000.000 eura!
Lepa Brena pravi poslovnu imperiju na Hrvatskom primorju. Pjevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović započeli su posao s biznismenima iz Rusije, s kojima će sagraditi hotel sa pet zvezdica, pišu srbijanski mediji.
Kako se spekuliše, njihova investicija je vrijedna tri miliona eura, a trenutno traže idealnu lokaciju na potezu od Rijeke do Opatije, gdje će taj kompleks zidati u naredne tri godine, prenosi Avaz.

Osim toga, vlasnica "Granda" nedavno je postala i suvlasnik luksuznog restorana u Opatiji, koji je takođe otvorila s poslovnim partnerom iz Moskve.

- Brena odlično zna kako i gdje da investira. Prije dvije nedjelje je s Bobom boravila u Opatiji, gdje je bila na svadbi prijatelja, a ujedno je imala i poslovni sastanak s uticajnim biznismenima iz Rusije, s kojima planira da gradi hotel na Hrvatskom primorju. Pjevačica i njen muž u svog partnera imaju veliko povjerenje jer on već ima veliki broj hotelskih lanaca u inostranstvu. Na sastanku su dogovorili sve detalje, a Brenin tim advokata radi na ugovorima o gradnji novog turističkog objekta - kazao je izvor Kurira.

Prema njegovim riječima, pjevačica je već pikirala lokaciju i želi da njen hotel bude najveći kompleks na Jadranu, prenosi Avaz.

- Cijeli projekat će ih koštati blizu tri miliona eura. Brena je već napravila uži odabir placeva, tako da joj neće biti potrebno mnogo vremena da se odluči. Želi da hotel bude na samoj obali. Mještani u Opatiji i Rijeci uveliko pričaju da će to povećati broj posjetilaca, kao i to da će svi profitirati od toga. Čim bude kaparisala plac, izvođači radova počet će gradnju kompleksa - naveo je isti izvor srbijanskog medija.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.