23.6.2016. 20:20
1
Glumac se slikao sa tri zgodne plavuše: Koja je njegova djevojka, a ko su kćerke?
Engleski glumac Dean Gaffney zbunio je fanove fotografijom na kojoj pozira s tri prezgodne plavuše.

Glumac ima dvije 19- godišnje kćeri blizanke te 23-godišnju djevojku koja neodoljivo podsjeća na njih, a sve ih je zajedno okupio na fotografiji. "Iza svakog muškarca stoji jedna djevojka, a ja imam tri", napisao je glumac ispod objave i ubacio hashtagove #djevojka i #kćeri. 

Fanovi su ostali zbunjeni pa su u komentarima zatražili objašnjenje. "Ko su mu kćeri, a ko je djevojka?", pitali su začuđeni fanovi. Na kraju su otkrili da mu je s njegove desne strane djevojka, a s lijeve zgodne kćeri. 

Ovaj 38-godišnji glumac je blizanke Charlotte i Chloe dobio u vezi s bivšom djevojkom Sarah Burge s kojom je bio pune 22 godine. S manekenkom Rebekom je od aprila ove godine i otada su nerazdvojni.




(Anesa Agović / Index.hr)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.