27.6.2016. 13:25
0
Joachim Low ponovo u svom elementu: Ovaj put je na red došao drugi dio tijela
Selekcija Njemačke lako je pobijedila Slovačku sa 3:0 u osmini finala EP u Francuskoj i tako se plasirala u četvrtfinale.

Piše: Haris Ahbabović

Joachim Low, selektor Njemačke koji je poznat po "gadostima" koje je izvodio na ovom turniru, ponovo je napravio nešto što se nimalo nije dopalo onima koji su to vidjeli.

Nakon čopkanja nosa, "igre" sa donjim vešom, sada je na red došlo nešto drugo. Low je provjeravao koliko se i da li se oznojio, ali je njegova reakcija ponovo zgrozila mnoge koji su gledali meč Slovaka i Nijemaca.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.