25.7.2016. 15:05
0
Da li možete povjerovati da je ova poznata pjevačica proslavila 47. rođendan?
Jennifer Lopez jučer je proslavila rođendan, a zabavljala se s noći sa subote na nedjelju, obučena u izazovnu kombinaciju koja bi rijetko kome mogla tako dobro stajati.

Zgodna Jennifer zabavljala se u Las Vegasu u društvu najbližih prijatelja, ali i nekih celebrity faca koje još nismo viđali u njezinom društvu.

Naime, na partyju su se pojavili Kim Kardashian, Calvin Harris i French Montana koji su se s J.Lo fotkali prije samog rezanja torte.

S obzirom na to da je Kim u velikoj svađi s Taylor Swift, bivšom curom Calvina Harrisa, mnogi su očekivali da će ovaj susret biti nezgodan, no izvori kažu kako su se Kim I Calvin odlično zabavljali i veselo ćaskali, izvještava Perez Hilton.

Za rođendanski tulum Jennifer je obukla smeđi kombinezon s prozirnim ušicima koji su otkrivali ramena, struk, bokove i dio slavne zadnjice lijepe pjevačice. Za ovu kreaciju zaslužna je kuća Balmain, a Jennifer ju je upotpunila bež cipelama u špic od brušene kože i visokim valovitim repom.




(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.