16.8.2016. 12:06
0
Justin Bieber izbrisao Instagram poslije komentara Selene Gomez
Naime, Bieber je počeo da kači fotke sa svojom novom djevojkom, koja ima 17 godina. Naravno, Selenini fanovi su odmah krenuli da ga hejtuju i to pomoću gomile ikona u obliku zmije.
Nakon što je video da mu je čitav Instagram obojen u zeleno od silnog hejta, Bieber je rješio da priprijeti svojim fanovima da će zaključati Instagram profil tako da bude privatan.

Možete da pretpostavite da ovakvu izjavu niko nije prihvatio pozitivno.

"Zaključaću profil ako ne pretanete sa hejtom, ovo se izmaklo kontroli, da ste mi stvarno fanovi ne biste bilu tako zli prema ljudima do kojih mi je stalo", napisao je Bieber.

Uslijedio je odgovor koji je u tom trenutku bukvalno čitav svijet želio da vidi. Javila se Selena Gomez!

"Ako ne možeš da podneseš hejt onda prestani da objavljuješ slike svoje djevojke LOL- treba da bude posebno samo za vas dvoje. Ne budi ljut na svoje fanove, oni te vole", napisala je Selena svom bivšem.

Gomezova je kasnije editovala komentar da doda da ga fanovi vole i da su ga poržavali prije nego bilo ko drugi. Bieber nije dobro podnio ovaj komentar, pa joj je odgovorio.

"Čudno je vidjeti ljude koji su me koristili da bi dobili pažnju i dalje pokušavaju upiru prstom u mene. Tužno. Sve najbolje", napisao je on.

Kao odgovor na ovako bezobrazan komentar, Selena je riješila da otkrije neke detalje iz njihove veze.

"Čudno je vidjeti ljude koji su više puta varali kako upiru prstom u one koji su im opraštali i podržavali ih, nije ni čudo što su fanovi ljuti. Tužno. Sve najbolje", napisala je Selena.

Na ovakav komentar Bieber nije imao odgovor, osim da ugasi Instagram.

(24 sata/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.