31.8.2016. 18:13
0
Selena Gomez se zbog bolesti povlači sa scene
Pop zvijezda Selena Gomez primorana je da otkaže svoju "Revival" turneju zbog bolesti. Mlada pjevačica boluje od lupusa, bolest se vratila, a sa njom i anksiozni napadi.

"Kao što znate, prije oko godinu dana, otkrila sam da imam lupus, bolest koja utiče na ljude na razne načine. Otkrila sam da aksioznost, napadi panike i depresija mogu biti propratni efekti lupusa", poručila je Selena.

"Želim da se posvetim svom zdravlju i sreći, pa sam odlučila da se neko vrijeme povučem", istakla je mlada američka zvijezda zahvalivši se obožavateljima koji su joj, kako kaže, velika podrška.

Još uvijek se ne zna da li će Selena nastaviti svoju turneju ili će je zvanično otkazati.

Selena je prošle godine za Bilboard kazala da je otkriveno da ima lupus te da se podvrgla hemoterapiji uprkos tvrdnjama pojedinih tabloida da ima problema sa alkoholom i drogama.

(CDM/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.